Lijstermolendreef 4
8954 Westouter (Heuvelland)
057 44 44 77
0476 26 59 12
057 44 44 78

Landhuis Molenhof: uw garantie op een onvergetelijk feest

Feesten in het groen

Viert u een belangrijke dag in uw leven, zoals een huwelijk of jubileum? Of zoekt u een zaal voor uw bedrijfsevenement? Dan is Landhuis Molenhof uw ideale keuze. De sprookjesachtige ligging in een prachtig natuurdomein spreekt tot de verbeelding. Romantisch, gezellig en lekker zijn de codewoorden voor deze betoverende locatie. Midden in het groen beleeft u een onvergetelijk feest.

 

Romantische droomlocatie

U nodigt tot 250 gasten uit in onze feeërieke zaal Crystal Waters. De witte versiering, vijf indrukwekkende kroonluchters en de combinatie van traditionele en moderne elementen: ze maken van deze zaal het perfecte decor voor uw feest. Er is plaats om te dineren én te dansen. Verwacht culinaire hoogstandjes en een sympathieke en vlotte bediening voor een betaalbare prijs. En de dj? Die kiest u zelf. Extra voordeel: er zijn genoeg parkeerplaatsen voor al uw genodigden.

 

Tafelen op de Rodeberg

Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om onze keuken te proeven. Van donderdag tot zondag laat de kok uw smaakpapillen tintelen in ons restaurant Trendy-Cosi. Op maandag en dinsdag reserveert u voor groepen vanaf 25 personen. Kies uit onze magische menu's of eet à la carte. In de zomer geniet u op ons tuinterras bij kaarslicht van het panoramische zicht op het Heuvelland.

 

Landhuis Molenhof is uw garantie op een geweldig feest. Kom langs in Westouter of surf naar www.molenhof.be

OPENINGSDAGEN

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Maandag & woensdag open voor groepen vanaf 25 personen.
   Sluitingsdag: Dinsdag   

 

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review